Майстор на подове, който не получил заплащане от клиент за свършената

...
Майстор на подове, който не получил заплащане от клиент за свършената
Коментари Харесай

Майстор гениално отмъсти на клиент, който не му плати

Майстор на подове, който не получил възнаграждение от клиент за свършената работа, описа за талантлив проект за възмездие. Мъжът направи по този начин, че обичаната жена на клиента му да го напусне. Той сподели подробности за тази история на страницата на Fesshole в обществената мрежа X.

В бележката създателят споделя, че съзнателно е приключил работата си по полагането на нов под в банята, само че по този начин и не е получил възнаграждение. Тъй като служащият имал ключ от жилището на клиента, той още веднъж отишъл там, с цел да хвърли чифт дантелени бикини и опаковки от презерватив на леглото, преди жена му да дойде.

Майсторът твърди, че този клиент в този момент е „ уединен “.

Публикацията му стана вирусна и събра стотици хиляди гледания, мнения и споделяния.

„ Алтернативно можехте просто да махнете пода назад “, „ Как разбрахте коя страна на леглото принадлежи на него? “, „ Това е невероятно “, „ Всъщност влизането в дома на някой различен без позволение е закононарушение, за което можете да отидете в пандиза ", " Нашият водопроводчик един път призна, че е пазел доста ключове от клиенти. След това се уверих, че той ми ги върна, само че въпреки всичко смених ключалките, с цел да съм безусловно сигурен ", пишат хората под поста.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР